Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Proc neofasiste ? Vite co byl fasismus a kde vznikl ?

2 0
možnosti
LS

Víte p. Vovesi on p. Parák si hodně plete terminologii, on kritizuje IvČRN za demonstraci s kterou nemá vůbec nic společného, on se vysmívá spolu s další morálním gigantem Cemperem mentálně postiženým lidem. Prostě on p. Parák je patrně z Mimoně.

6 0
možnosti
JM

Pan Konvička není na hraně zákona, nikdo ještě doslova nenaplňoval text  §403 Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka jako pan Konvička.

2 13
možnosti
VD

Jan Skopal, Vlastimil Plechanec, takové lidi neznám, ale tuším, koho asi máte na mysli...

0 0
možnosti
MK

A co tím chtěl básník říct?

Že je "huj" a Konvička je fuj? 

No nevím... ;-D

9 2
možnosti
MK

Trapný článek, ale je v zákrytu s Vaší vizitkou; když Vás to baví chodit zásadně proti proudu, nebudete první provokatér zde na blogu.

11 2
možnosti
PS

Tendenčí snaha zdiskreditovat hnutí, které hájí především zákony a ústavu naší země a demokratické zřízení. To, že se mohou na akcích objevit nepozvaní neonacisté, svědčí o jediném. Pokud nekoná vláda a parlament, snaží se ji nahradit občanská iniciativa IvČRN, právě proto, aby se problému nechopili extrémističtí nacisté a nezískávali na něm hlasy voličů.  IvČRN  upozorňuje na fakt, který víme všichni, že islám je nebezpečná ideologie neslučitelná s našimi zákony a představou o životě a z toho důvodu na našem území a území EU je zdrojem konfliktu, teroristických činů a bezpečnostním rizikem. Proč musí umírat občané EU zbytečně při útocích džihadistů, když státy mají jednoznačnou povinnost své občany chránit.A stačí tak málo. Hlídat neprostupnost hranic EU a trvat na platných dokladech a bezpečnostních prověření.Nevpouštět lidi s odlišnými nepřízpůsobými  názory ,kteří mohou být napojeni na isis

18 2
možnosti
Foto

IvČRN  jsou sami extremisté.

ty ostatní bludy nemá cenu ani komentovat;-DRv

2 24
možnosti
Foto

O61t31a 71B26l33a18ž12e25k

28. 6. 2015 23:13

Pane Paráku,

jsem příznivcem IvČRN, mám za sebou VUT, teď studuji FF, fandím NATO - a nejsem neonacista. Jestli vám nepasuji do vzorce, je mi líto, ale váš názor je velmi, ale velmi zjednodušený.

30 0
možnosti
JK

V pořádku. Ale pak - pokud máte všech 5 pohromadě - by jste měl chtít, aby se vámi podporovaná organizace od určitých lidí distancovala a od jistých penězovodů odstřihla. Hm?

0 1
možnosti
Foto

Proč doc. Konvičku tak rádi kritizují především debílkové?

17 5
možnosti
Foto

Vždyť ho nekritizujete8-o

3 10
možnosti
VP

a mínusovým králem diskuse se stává ... světe div se "MISTR POLICKÝ"  co Vy jste to za člověka ...

20 1
možnosti
Foto

Na rozdíl od vás s vlastním názorem

0 9
možnosti
PB

...... two, je tohle vůbec možný vymyslet;-D! -tjč-

1 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2354x
Zdravotník ,Evropan,křestan,který jde často proti proudu. S proudem plují často leklé ryby.

Seznam rubrik