Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I kdyz ja jsem presvedceny ze tato Druha studena co Rusko spustilo se v horkou nezvrati, s autorem souhlasim ze ruske impulsy diktovat druhym co a jak by se mely brat vazne.

Kdyby Putinovi slo jen o to aby jeho rezim dostal za suroviny co kontroluje co nejvic, jednal by vic jak Dubaj nebo Saud. Ale podle mne se boji toho, ze si rusky clovek zacne brat priklad z bratra Ukrajince, co prinutil sice zvoleneho, ale nehodneho presidenta a jeho tlupu k uteku ze zeme. Proto by radsi videl Ukrajinsky protektorat. Doufam ze svobodymilovni Ukrajinci vydrzi.

2 0
možnosti

Z68d90e62n82a 92K85o43č89í

16. 4. 2014 19:49

Repkou nakrmíme alespoň některé motory.

Kdyby Rusko moc chtělo, tak ani ty ostatní ničím nenakrmíte. ;-D

2 0
možnosti

§ 199

(1) Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo peněžitým trestem.

2 0
možnosti

O pravdivé zprávě ale v tr. zákoníku není ani slovo.

0 2
možnosti

Některá varování jsou sice správná, celkově je autor úplně mimo. Uniká mu podstata.

KDO VYPUSTIL DŽINA Z LAHVE?

Byla to EU (potažmo USA, NATO) kdo se pokusil získat strategicky položenou Ukrajinu (včetně Krymu s vojenskými základnami) do své sféry vlivu s jasným úmyslem dále omezit ruský vliv (jiné důvody pro nějaká přístupová jednání přece neexistovaly). 

Když to nešlo po dobrém (do té doby byl Janukovyč pro Západ dobrý dost) nasadil Západ všechny páky k rozdmýchání antiruského nacionalismu a převratu.

Pakliže měl Západ nějaké bohulibé úmysly s Ukrajinou, pakliže neměl žádné protiruské úmysly...měl jednat s Ruskem, nastínit budoucí vztahy, projednat společné záruky...

Nic. Teď jen obrovské překvapení, bezmocný vztek a plané hrozby. Rv

7 4
možnosti

21. 4. 2014 20:10

To jsou ale kecy. I kdyby se opravdu pokusilo USA a EU získat Ukrajinu (co to vlastně znamená?), co je tomu Rusku do toho?

1 0
možnosti

Pane, pro mě není rozdílu mezi Rusem a Ukrajincem.Oba dva jsou stejní a v roce 1968 nás okupoval SSSR a nevím o tom, že by to byli pouze Rusové a Ukrajinci byli proti.

Mimo to když vidím v tendenční ČT ukázky ukrajinského nacionalismu, včetně oslavování Bendery, tak si myslím, že nám hrozí nebezpečí především od těchto ukrajinských nacionalistů . Jinak, jako pamětník připomínám, že Brežněva nejvíce

přemlouval v roce 1968 k agresi SSSR proti ČSSR Pjotr Šelest, první tajemník ukrajinských komunistů!!!!

10 3
možnosti

Jo. Taky nás obsazovali Němci (s chutí), Poláci a Maďaři (oboje již s chutí menší) a pár Bulharů.

1 0
možnosti

Pane, zkuste to. Možná, možná to půjde léčit.

3 2
možnosti

Hmmm. Tak nějak reagovali v Německu (Francii, Británii) když někdo upozornil na nebezpečí, které představoval Hitler.

3 0
možnosti

a já myslel, že sluníčko ještě tak moc nepálí... 8-o

3 2
možnosti

R30o17m47a96n 39F79i87š38e19r

16. 4. 2014 14:40

jako odstrašující příklad blogu a blogera je to na titulce docela dobré :))

6 2
možnosti

Co se to s náma během pár měsíců stalo ? Jak je možné, že " proruští " na to pohlíží tak, že EU je ještě horší než Rusko a proto fandí Rusku ? Současná EU se mi taky nelíbí a mám spoustu výhrad, to však ale neznamená, že budu fandit někomu, kdo obsadí cizí zemi NEOZNAČENÝMI vojsky a budu lhát jako malé dítě, že vojska nejsou moje ! Toto se vám líbí ?

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS