Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono to může být i jinak.

Ona ta současná politika je neobyčejně vyspělá (rafinovaná) disciplina. Stejně jako současné vojenské řemeslo. My obyčejní a neškolení jaksi ani moc nemáme možnost to chápat. Na příklad, válku je dnes potřeba vyvolávat tak, aby to vypadalo, že je agresorem napadený. Praktických případů dost.

A tak proč by Obama necestoval. Až nás Putin (coby štěkající pes který ...?) přepadne, Amerika nás spolehlivě zachrání. Pokud se nevypustí moc jaderných.

Chce to klid a hodně, hodně přemýšlet. Předem ale hodně, hodně číst. Je toho napsáno dost, a dá to fušku rozpoznat co je pravdivé. Příklady:

http://www.zvedavec.org/komentare/2014/02/5832-pogromy-v-kyjeve-financovany-spojenymi-staty-americkymi.htm

http://hassan.blog.idnes.cz/c/402074/Muj-vylet-na-Ukrajinu-s-cestovkou-Pravy-sektor.html http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140321_402103_blogidnes

2 1
možnosti

zvedavec a Hassan? Tak to bude tutovka...

1 0
možnosti

J38a57r54a 75R69a11n92k

26. 3. 2014 2:49

Autore, predstavte si, ze by americky preziden prohlasil: hura, jdeme na Rusko......;-)

Obama je predevsim intelektual, kteremu republikani skutecne delaji vse naschval, Putin je Rambo, ktereho nikdo nezastavi a pokud by se zapadni zeme chystaly ne vojensky "odboj" comrada Putina uz nic nezabrzdi.....prilis testosteronuRv

2 3
možnosti

Čeho všeho jsme mohli být ušetřeni, kdyby EU se nesnažila politcko ekonomicky anektovat Ukrajinu. Jak se říká, na hrubý pytel hrubá záplata.

7 2
možnosti

Jo, jednání s Ukrajinou o možném vstupu do EU, to si opravdu zaslouží vojenskou intervenci...  Co prosím Vás ve skutečnosti EU udělala? Udělala to, že Ukrajinci chtějí do Evropy. To se jim vůbec nedivím.

0 0
možnosti

Ale Vy opravdu jako válečný štváč (Vaše slova) píšete! Vy se už tetelíte nedočkavostí, už aby padl první výstřel a ta válka začala. Mrazí mně z Vás!Rv

6 2
možnosti

Válku by si přál jen šílenec, ale někteří politici, hlavně naši a EU, dělají pro vypuknutí války maximum.

4 2
možnosti

Vidím to trochu jinak. Naši a EU politici ještě jen touží po moci. Ale nic nedělají, zčásti už i z bezmocnosti, proti válce.

Je dost jiných, kteří tu moc mají, a mohou si dovolit i touhu po válce. A hádejme kdo.

0 0
možnosti

Rusko je mozna za par dnu schopne obsadit celou Ukrajinu. Co by s ni ale asi tak delalo? Jiho - vychod zeme by mozna bez potizi prevzali. Z okupace stredu a zapadu by meli jen problemy. Byla by to obrovska dira na penize z ktere by neplynuly zadne vyhody, obydlena nepratelskym a nejspis i bojovne naladenym obyvatelstvem.

2 0
možnosti

To je fakt. Mnohem výhodnější je ekonomický útok, ekonomický útlak. Zdražit jim plyn ! [>-]

1 0
možnosti
Foto

Zajímavé, že největší válečné choutky mají křesťané.

Ať již z politiků Kalousek se Schwarzenbergem a Hermanem s Bělobrádkem, tak i zde na blogu Rv

5 2
možnosti

:-)  Vy si zřejmě přejete III.l světovou ! Bůh Vám buĎ milostiv! Rv

3 1
možnosti

M91i80l36a92n 66R72a38d68e66k

25. 3. 2014 19:42

jinak, jedine Polsko je s to se k necemu angazovat, a alespon si zacina chranit hranici. Cesko nemelo ani tolik pudu sebezachovy, nerkuli "hrdinstvi" ze ani radar neprijmulo, on by se car mohl zlobit, tak co byste jeste od Americanu chtel?

5 4
možnosti

Tak radar odpískali Američané. Dost živě si to pamatuju.

0 0
možnosti

M91i87l56a37n 56R21a34d56e34k

25. 3. 2014 19:39

teoreticky ano, ono mene pocetnejsi USA uz pres 100 let chrani sveho zblbleho otce/matku, jako chcete. Ale ze by se Evropa mela ochranit sama, to uz asi malokoho napdne. Evropa je pocetnejsi, penize jsou, a pokud neni vule, tak proc by se mel americky president angazovat

2 1
možnosti

To se USA nehodí... kdyby se Evropa uměla bránit sama, tak se právě na USA může zvysoka vykašlat, protože právě to by Evropu tahalo (a tahat i bude) ke dnu...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS